Skip to main content

Header3
Header1
Header2
Header4
Header5
Header7
Header6
Shadow

Nu ook uw zakelijke schadeverzekeringen via RISK Direct


Als lid van VO-ING kunt u bij RISK Direct voortaan naast uw particuliere schadeverzekeringen (in het VO-ING Subliempakket) ook uw zakelijke schadeverzekeringen onderbrengen. Er is een ruime keuze uit verzekeraars met uitstekende voorwaarden en een prima prijsstelling.

Voor zelfstandigen

Een groeiend aantal van onze leden is na vertrek bij de oud-werkgever als zelfstandige verder gegaan. Ook voor die leden kan RISK Direct de benodigde schadeverzekeringen verzorgen. Dat kan in de zakelijke volmacht die RISK Direct van een verzekeraar heeft gekregen of als tussenpersoon bij een verzekeraar.

Welke verzekeringen?

Als ZZP’er, maar ook als mede-eigenaar van een vennootschap onder firma of als ondernemer met een besloten vennootschap (bv), wilt u de verzekeringstechnische risico’s goed afdekken. Denk hierbij aan de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven, de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Inventaris-en goederenverzekering, maar zeker ook de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vrijblijvend gratis adviesgesprek

RISK Direct biedt u de oplossingen, toegespitst op de risico’s van de branche waarin u werkzaam bent en de specifieke verzekeringsbehoeften van uw bedrijf en van uzelf.

Wilt u weten wat RISK Direct op zakelijk gebied voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met de adviseur Zakelijk van RISK Direct. Dat kan telefonisch of op locatie in Nieuwegein. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Iets dat in de verzekeringswereld bepaald niet gebruikelijk is!

Reageren

Op de site van RISK Direct, kunt u een afspraak inplannen. Telefonisch bereikt u de deskundige adviseurs van RISK Direct onder telefoonnummer 030 – 634 62 44.