Skip to main content

Header3
Header1
Header2
Header4
Header5
Header7
Header6
Shadow

Golf, een sport voor jong en oud

Golf is een bijzondere sport. Bij veel sporten geldt "jong geleerd, oud gedaan". Maar golf kun je ook, genietend van je pensioen, in korte tijd onder de knie krijgen. En dan gaat er een wereld voor je open. De sportieve uitdaging om het balletje zo ver en toch recht mogelijk vooruit te slaan en dan de subtiele techniek om de bal in de hole te laten vallen. Dit terwijl je op vaak prachtige banen per ronde golf al gauw een wandeling van 8 km maakt. Kortom een bijzondere manier om je op een actieve en gezonde manier in de buitenlucht te ontspannen. Dit alles al keuvelend met de golfers die de ronde met je meelopen en na afloop een drankje op het terras. Een waarschuwing is dus op z'n plaats: golf is verslavend! Je hoort wel eens laatdunkend dat golf een sport is voor bejaarden, maar 50% van de Nederlandse golfers is nog geen 50. Je kunt het beter omdraaien; wil je oud worden, dan ga je golfen. Zie dit artikel: https://www.golfnation.nl/golfers-leven-langer/.

Om deze sportieve activiteit bij de leden van de VO ING te promoten hebben de VO ING en de ING golfvereniging Oranje Leeuw Golf (OLG) de handen ineen geslagen. Als lid van OLG en tevens van de ING Personeelsvereniging Oranje Leeuw kun je 3 keer per maand oftewel 36 keer per jaar golfen op ruim 20 verschillende banen in Nederland voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. 

Abonnementen en tarieven

Soort lid/abonnement/golfbijdrage

 

 1. Werkende ING’ers + Ereleden

  €240

 2. Oud-medewerkers en hun partners.      

  €310

 3. Gastenkaart (6 speelmomenten)

  €260

Je betaalt een jaarlijkse bijdrage van € 240 voor ING-ers en € 310 voor oud ING-ers en partners. Als lid van OLG kun je 3 keer per maand (maximaal 36 keer per jaar) golfen op ruim 20 verschillende banen in Nederland. Per baan of baancombinatie kun je maximaal 12 keer per jaar daar golfen.

Dus profiteer nu als lid van VO ING en kom golfen bij de Oranje Leeuw Golf. Kies zelf je golfmoment, een mooie golfbaan en stel je eigen flight samen met collega’s, vrienden of de buurman. Of leer golfen op één van de aangesloten banen en speel je oefenrondes met je OLG-lidmaatschap. Ben je al lid van een golfclub? Ook dan is OLG heel interessant, want je kunt golfen op al die andere banen, eventueel met introducés. En vind je het leuk om meer (oud) ING-ers op de golfbaan te ontmoeten? OLG organiseert diverse feestelijke toernooien en in principe jaarlijks een meerdaagse buitenlandreis.

Wil je méér weten? Ga naar de website van de Oranje Leeuw (deoranjeleeuw.nl/onderafdelingen/golf)  of meld je aan via  golfbestuur@deoranjeleeuw.nl