Skip to main content

Header3
Header1
Header2
Header4
Header5
Header7
Header6
Shadow

Zaterdag 16 december 2023 Vaartocht en brunchen in kerstsfeer

80 leden stapten 16 december in Drimmelen aan boord van de Zilvermeeuw Z9 voor een gezellige kerstbrunch. Bij het inschepen schonk de bemanning gelijk een glas bubbels met of zonder alcohol in. De gereed staande kopjes voor de koffie of thee bleven nog even leeg.

Net toen iedereen welkom werd geheten en gezamenlijk een toost wilden uitbrengen, werd het gezelschap verrast door een zeer goed uitziende, hard bellende kerstman. Na deze onderbreking vond alsnog de proost plaatst. Terwijl de bemanning op het bovendek van de Zilvermeeuw het kerstbuffet dekten, ging een zingende accordeonist langs de tafels. Want was is een kerstbrunch zonder live muziek?


Al snel volgde de koffie en konden de eersten tafel naar het mooie, rijkelijk uitgestalde kerstbuffet.Voor een enkeling was dit wel heel erg vroeg, maar aan de borden zag je dat echt niet terug. Onder het eten werd er gezellig met elkaar gekletst en werd er zo nu en dan naar buiten gekeken om van het hoge water en de natuur in de Biesbosch te genieten. Het weer was wat grauw, maar op de boot was hier niets van te merken.

De kerstman vroeg de leden een wens op te schrijven en deze wens met hem op een foto vast te leggen. Op bijgaande foto leest u wat deze leden alle VO-ING leden toewensen.


De vaart van 3 uur ging ontzettend snel voorbij. Het buffet smaakte naar meer, dus men ging graag een tweede keer langs. Aan het eind waren er zelfs nog kroketten over, dat wil toch wel wat zeggen!
Mede dankzij de bemanning, de kerstman en de zanger werd het echt een geweldige kerstbrunch.

En uiteraard niet te vergeten degene die het georganiseerd had, echt klasse Renée. Helaas was je er niet bij wegens ziekte, maar je hebt een zeer geslaagd evenement in elkaar gezet. De leden waren zeer tevreden en gingen met een volle maag van boord.