Wij hebben van het bestuur van het Pensioenfonds ING (PFI) de definitieve uitslag van de verkiezingen voor het Verantwoordingsorgaan 2022 binnen.
Vandaag wordt door PFI de volledige uitslag bekendgemaakt en de namen van zowel de gekozen leden (per 1 juli a.s.) uit de actieven als uit de gepensioneerden/gewezen deelnemers.

Voor onze leden is het uiteraard interessant welke kandidaten die wij hebben voorgedragen en waarvan wij gevraagd hebben uw stem daarop uit te brengen de eindstreep hebben gehaald.

Hieronder hun namen en foto’s

 2022 05 09 09 10 45 Nieuwsbrief VO ING uitslag Verkiezingen Verantwoordingsorgaan 2022.docx Word

Wij zijn bijzonder verheugd dat van de 6 beschikbare zetels (4 voor gepensioneerden en 2 voor gewezen deelnemers) er 4 door onze verenigingen zijn voorgesteld en gekozen.
Het zijn namens VO-ING Esther Grondijs, Anita van Oss, en José Schoel, en namens VO-NN Ron van Alphen.

Daarnaast zijn gekozen: Mirella Visser die zich als onafhankelijk kandidaat had aangemeld maar die lid is van zowel VO-NN als VO-ING en Aad Kant, die zich ook als onafhankelijk kandidaat had aangemeld maar tevens lis is van VO-NN en actief in de Ledenraad.

Wij zijn bijzonder trots dat alle kandidaten in de geleding gepensioneerden en gewezen deelnemers lid zijn van VO-ING of VO-NN. Wat mij betreft een 100% score.
Bovendien is de verdeling man/vrouw en ING/NN ook in evenwicht. Het kan haast niet idealer…..

Onze hartelijke gelukwensen voor alle gekozen kandidaten en wij zien uit naar een goede en vruchtbare samenwerking ten behoeve van alle leden van de beide verenigingen.
Tenslotte willen we alle door ons voorgestelde kandidaten, ook zij die niet gekozen zijn bedanken dat zij zich via de verenigingen wilden kandideren. Wij hopen dat zij ook in de toekomst beschikbaar blijven ten behoeve van de (pensioen)belangen van de leden van onze beide verenigingen.

Namens VO-ING ,

Wim Evers, voorzitter Pensioencommissie.

­

Voor deze activiteiten zijn nog plaatsen beschikbaar!


Ziet u geen inschrijfbutton, stuur dan een e-mail aan het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.