koepel gepensioneerdenSinds 1 april 2021 is de VO-ING lid van de organisatie van ouderenbonden De Koepel van Gepensioneerden (KG), de grootste seniorenorganisatie in Nederland met ruim 150 organisaties van gepensioneerden en de seniorenorganisaties KBO-Brabant en Federatie van Algemene Seniorenverenigingen (FASv).

Vanaf de VO-ING website (menu Leden) heeft u sinds kort toegang tot de website van deze koepelorganisatie, de vertegenwoordiger van zo'n 300.000 gepensioneerden.
Samen met haar zusterorganisaties en andere ouderenbelangenverenigingen behartigt Koepel Gepensioneerden de belangen van de ruim 3 miljoen pensioengerechtigden bij de overheid, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Via Koepel Gepensioneerden wordt u op de hoogte gehouden over de uitwerking van het in 2020 gesloten pensioenakkoord en vindt u persberichten van overleg tussen sociale partners en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het nieuwe pensioenstelsel.
Daarnaast verschaft Koepel Gepensioneerden in haar wekelijkse nieuwsbrief informatie over onderwerpen op gebied van ouderenbeleid, koopkracht, gezonde levensstijl, zorg, welzijn en ouderenhuisvesting.  

­

Voor deze activiteiten zijn nog plaatsen beschikbaar!


Ziet u geen inschrijfbutton, stuur dan een e-mail aan het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.