De jaarlijkse lintjesregen bracht drie oud-ING’ers een koninklijke decoratie.ridder koninklijke onderscheiding

Anneke Scholte - partner van ledenraadslid Be Scholte - werd onderscheiden als lid van de orde van Oranje Nassau “omdat zij al meer dan 52 jaar beweeglessen geeft aan mensen met beperkingen, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast organiseert zij onbezoldigd voor de groepen jaarlijks evenementen en uitstapjes”, aldus Be.

Jan Mol werd door de burgemeester in Houten onderscheiden “voor zijn werk voor de Protestantse gemeente, Cordaid, Stichting Mentorschap, Vereniging van commissarissen en toezichthouders Erasmus, Het Vertrouwde Dorp Houten, de Lionsclub en Stichting Leergeld”, aldus het Houtens Nieuws.

Nico Meijboom (79) heeft zich ingezet voor het behoud van instrumentaal cultureel erfgoed in Bennekom. Binnen de Hervormde Gemeente Bennekom heeft hij twintig jaar de ledenadministratie verzorgd. Eerder was hij diaken en vervolgens ouderling. Hij werkte mee aan de verwerving van het historische kabinetsorgel en is bestuurslid van de Stichting Vrienden van Kabinetorgel 1762 Onderhorst. Verder was Nico secretaris en directeur bij het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom. Hij is koster tijdens de concerten van het Alexanderconsort Bennekom en de zondagse kerkdienst op een locatie van Opella in Bennekom.

­