koepel gepensioneerdenSinds 1 april 2021 is de VO-ING lid van de organisatie van ouderenbonden De Koepel van Gepensioneerden (KG), de grootste seniorenorganisatie in Nederland met ruim 150 organisaties van gepensioneerden en de seniorenorganisaties KBO-Brabant en Federatie van Algemene Seniorenverenigingen (FASv).

Vanaf de VO-ING website (menu Leden) heeft u sinds kort toegang tot de website van deze koepelorganisatie, de vertegenwoordiger van zo'n 300.000 gepensioneerden.
Samen met haar zusterorganisaties en andere ouderenbelangenverenigingen behartigt Koepel Gepensioneerden de belangen van de ruim 3 miljoen pensioengerechtigden bij de overheid, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Via Koepel Gepensioneerden wordt u op de hoogte gehouden over de uitwerking van het in 2020 gesloten pensioenakkoord en vindt u persberichten van overleg tussen sociale partners en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over het nieuwe pensioenstelsel.
Daarnaast verschaft Koepel Gepensioneerden in haar wekelijkse nieuwsbrief informatie over onderwerpen op gebied van ouderenbeleid, koopkracht, gezonde levensstijl, zorg, welzijn en ouderenhuisvesting.  

De jaarlijkse lintjesregen bracht drie oud-ING’ers een koninklijke decoratie.ridder koninklijke onderscheiding

Anneke Scholte - partner van ledenraadslid Be Scholte - werd onderscheiden als lid van de orde van Oranje Nassau “omdat zij al meer dan 52 jaar beweeglessen geeft aan mensen met beperkingen, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast organiseert zij onbezoldigd voor de groepen jaarlijks evenementen en uitstapjes”, aldus Be.

Jan Mol werd door de burgemeester in Houten onderscheiden “voor zijn werk voor de Protestantse gemeente, Cordaid, Stichting Mentorschap, Vereniging van commissarissen en toezichthouders Erasmus, Het Vertrouwde Dorp Houten, de Lionsclub en Stichting Leergeld”, aldus het Houtens Nieuws.

Nico Meijboom (79) heeft zich ingezet voor het behoud van instrumentaal cultureel erfgoed in Bennekom. Binnen de Hervormde Gemeente Bennekom heeft hij twintig jaar de ledenadministratie verzorgd. Eerder was hij diaken en vervolgens ouderling. Hij werkte mee aan de verwerving van het historische kabinetsorgel en is bestuurslid van de Stichting Vrienden van Kabinetorgel 1762 Onderhorst. Verder was Nico secretaris en directeur bij het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom. Hij is koster tijdens de concerten van het Alexanderconsort Bennekom en de zondagse kerkdienst op een locatie van Opella in Bennekom.

Pensioenfonds PFI verhoogt de pensioenen

We zijn blij u te kunnen laten weten dat alle pensioenen worden verhoogd. U krijgt hierover in januari 2021 persoonlijk bericht.

Volgt uw pensioen de (afgeleide) prijsindex?
Uw pensioen wordt per 1 januari 2021 verhoogd met 1,12%. Dit is gelijk aan de ‘Consumentenprijsindex alle huishoudens, afgeleid' over de periode oktober 2019 - oktober 2020.

Volgt uw pensioen de loonontwikkeling van NN Group of van ING Bank?
Uw pensioen wordt verhoogd met 3%. Dit is gelijk aan de cao-loonsverhoging bij NN Group respectievelijk bij ING Bank. De verhoging geldt met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2020 (NN Group) of vanaf 1 september 2020 (ING Bank).

Een verhoging van uw pensioen is voorwaardelijk. Een eerder toegekende verhoging geeft niet vanzelfsprekend recht op een verhoging van uw pensioen in de toekomst. In het pensioenreglement vindt u de voorwaarden. (Het regelement wordt automatisch als pdf gedownload)

Deze informatie is overgenomen van de site van het Pensioenfonds ING.

 

Oud collega’s gezocht!
Het secretariaat krijgt met enige regelmaat berichten van leden die op zoek zijn naar oud collega’s. Daarom starten wij nu met een nieuwe rubriek op onze site en in ons magazine VO-ING Magazine. Stuur uw bericht door middel van onderstaand formulier (maximaal 200 woorden) en wij zullen dit direct op de site plaatsen en in het eerstvolgende magazine. Op deze manier kunt u weer in contact komen met oud collega’s die om wat voor reden dan ook “uit beeld” zijn geraakt. Een mooie gelegenheid om een verloren contact weer te herstellen en continueren.

 

Collega's gezocht

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

0/200

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
| De heer H.G. (Henk) Smit - Krommenie - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik heb vanaf 1971 tot 1980 op
assurantieafdeling HK-frederiksplein nw,hk irenestraat
gewerkt, daarna Alkmaar/Beverwijk/Krommenie/Zaandam/UOZ enz
| De heer J A (José) Schoel - Heiloo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mijn idee is om een groep op te richten met ex-expats (repats) om met elkaar ervaringen uit te wisselen/ te delen. Vaak is bij terugkeer de omgeving niet echt geïnteresseerd in de ervaringen. Dus...
| De heer Anton (Anton) Duivenvoorden - Lisse - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bakkie doen ?
| De heer J.M. (Jan) Aubertijn - Voorburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan v.d. Wolf, woonde in Amersfoort en was mijn chef bij P&B in hfd.knt ING A'dam
| De heer A.G. (ARIE) Den Ouden - Poortugaal - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L Wittmer Verzijl Lenie
| De heer R.W.N. (Ruud) Pijlman - Tilburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oud collega's van NMB kantoor, gevestigd op de centrale markt in de Jan van Galenstraat te Amsterdam.
Tevens voorkantoor gevestigd in Marcanti, Jan van Galenstraat, Amsterdam
| De heer H (Hans) de Vries - Roelofarendsveen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ben Steer werkzaam op Kantoor Nijmegen
| De heer Rob (Rob) Bakker - Voorschoten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans (J.H.M.) Eetgerink. Hans is een oud collega. Wij samen voorzagen de diverse kantoren van nieuwe telefooncentrales. Wij werkten voor het Informatie Technologie Centrum in Amsterdam Zuid. Adviseur in het departement “Voice & Video Communications” In het Computercentrum. De laatste jaren was J.G. Rotteveel onze baas. Hans woonde in Eindhoven.
| Mevrouw B.H. (Bibie Hasina) Chiragally - Amsterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bart Frank /AZ
Beste Bart
Hoe gaat het met je en vrouwlief. Ik hoop dat je geniet van je pensioen.
Groetjes
Ex Collega
Hasina
| Mevrouw V. (Ginny) Felix - Amsterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans Kraamer, Henk Jornick, Jan Hagen, Els Bos
| De heer N. (Nico) den Boer - Gouda - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In verband met het plan voor een reünie van de oude OR DIT zoeken we mw. A.C. (Carin) Schellingerhout.
| J.C.M. (Gracia) Blanker - Broek op Langedijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nora .Schutte te Duivendrecht
| De heer T.C. (Theo) Bikker - Hilversum - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mogelijke oud collega's uit periode 1980 tot 2014. Ik ben m.n. werkzaam geweest in Midden Nederland en Amsterdam waarvan laatste 15 jaar bij Risk management.
| De heer A.R. (Lex) Welter - Capelle aan den IJssel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag kom ik weer in contact met Joke Uittenbogaard. Eerst studie genote, later collega bij NN, na een tussenpoos weer collega bij ING. Daarna is contact helaas verloren gegaan. Mvg Lex Welter
| De heer L.C. (Leo) Adel - Rotterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de periode 1979 - 1984 heb ik gewerkt bij de Westland/Utrecht Hypotheekbank, kantoor Rotterdam, gehuisvest in het Hilton hotel.
| De heer C.F,E. (Carl) de Dooij - Delft - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Collega's uit Delft en Het West- en Oostland. Heb vanaf 1967 een 42 1/2 jaar bij NMB/ING gewerkt, Laatste job was in de Glastuinbouw Nederland
| De heer WJR (Wout) van Hulst - Banga, Filippijnen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik heb van 1980 tot 2008 bij ING Bank en zijn juridische voorlopers gewerkt. In 2008 ben ik geemigreerd naar de Filippijnen.
Ik roep oud-collega's op om met mij te mailen.
| De heer F.c.j.m.m. (Frank) Bertens - Veenendaal - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Collega’s uit Tilburg 1966-1970 en HK 1970-2007. Ik kom uit Tilburg, via Amsterdam, de Bijlmer en Maarssen nu in Veenendaal.
| De heer F (Frans) Blommers - Purmerend - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment niet een specifieke ex collega. Na 25 jaar Westland/Utrecht de rest bij Ing gewerkt in diverse IT functies.
| De heer P.J. (Peter) Bruijn - Hendrik-Ido-Ambacht - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schade Inspecteur:
Ton Bogerds
Otto Onos
| De heer j (joop) wolbers - woerden - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan van Oordt (woonde vroeger in Zeist), heeft gewerkt bij CenE te Utrecht
| De heer A. (Ab) Gobets - Vriescheloo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van 1957-2000 gewerkt op het HK in Amsterdam. Begonnen op de Herengracht 568 bij De Assurantie Afdeling van de NMB. Tot 2000 alle NMB/ING panden in Amsterdam van binnen gezien. Nog collega's aanwezig?
| De heer A. (André) Wolters - Maassluis - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment niet maar vindt het wel leuk om contact te hebben die hebben gewerkt in de kantorenorganisatie van Rotterdam en Den Haag.
| De heer C.L.J. (Cees) de Heij - Almere - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hessel van der Meer
| De heer J.A.M. (John) Gigengack - Amstelveen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment niet iemand
| De heer L. (Leen) Rottier - Vlissingen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mn. Hypoth. (daarvoor Geldbedrijf, Financieringsbank, Buitenl.etc.) Vanaf 1969 tot 2005 Regiobank Goes, Opl, Kant. Vlissingen, Distr. ZWN Goes, Distr. ZWN Dordrecht. Leuk herinneringen op te halen.
| De heer J.J (Johan) Timmer - Harderwijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Net zoals Gijs Savert, zou ik graag in contact komen met oud collega’s.
Mijn loopbaan begon in 1970 bij ons mooie kantoor Harderwijk afd kredieten. Tot 1990. Daarna 12 jaar kantoor Ermelo
| De heer W.A. (Wim) Weghorst - Hengelo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arie van Hek
Dick Rapstok
| G. () Derkx - Venlo - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geen behoefte
| De heer M (Mario) Van Schaik - Zaandam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rinia Lozeeda
| De heer H. (Herman) van Gemerden - Alblasserdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
iedereen die gewerkt heeft in Rotterdam vanaf de jaren '70 tot 2010
| De heer R. (Rob) Stravers - Amsterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nashma Bakridi
Een geweldige collega op de toen hectische afdeling Bedrijfssparen
| De heer J A M (John) Cuppen - Venray - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
misschien zoekt iemand mij
| De heer CBM (Karel) Joukes - Almere - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oud medewerkers van Vola, Nationale-Nederlanden Financiële Diensten, interAdvies en ING /DB/CIO
| De heer F.M. (Frans) van den Houten - Driebergen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In 1976 begonnen in Bunnik, daarna Wijk bij Duurstede, Driebergen, Utr.Rijnlaan, Loosdrecht, Utr.Vredenburg, toen weer Driebergen en als laatste Houten. collega’s waar ik mee heb samengewerkt.
| Mevrouw EM (Lizette) Van Schinkel de Groot - Zoetermeer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenservice postbankDenHaag Later over naar Amsterdam ingb
| De heer j c (john) rietbergen - amstelveen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
collegas die in bucharest hebben gezeten
| De heer G. (Gijs) Savert - BOSCH EN DUIN - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In verband met slechthorendheid is het voor mij helaas niet meer mogelijk bijeenkomsten van VO-ING bij te wonen. Toch denk ik nog vaak terug aan die mooie tijd bij onze bank en zou best nog eens contact met oud collega’s willen hebben; mailen is daarvoor een prima gelegenheid!
Mijn loopbaan omvat in grote lijnen twee perioden: van 1971 tot 1980 bij het secretariaat van de raad van bestuur van de NMB in Amsterdam. Daarna, en dat ligt wat verser in het geheugen, het regiokantoor Midden-Nederland in Zeist, later de ING regio Midden-Oost in Arnhem. Eindfunctie: hoofd personeelszaken en opleidingen.
Begin van deze eeuw was ik verder betrokken bij de totstandkoming van de VSI, zowel in Centraal Nederland als in het landelijk bestuur.
Reacties zie ik graag tegemoet!
Gijs Savert E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
­