Slider

Wijnaanbieding van de maand!Neropasso2oropasso2

Speciaal voor VO-ING en VO-NN leden - deze maand heerlijke wijnen van Maurizio Martino – Veneto, Italië.

Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo haar "roots" in de wijn. Werkzaam vanuit de Soave geven de broers Mauricio en Martino vandaag de dag leiding aan het familiebedrijf. Vanwege zijn expertise wordt Mauricio veelvuldig als consultant door bekende producenten in Italië ingehuurd. Hun wijnen staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij hebben de volgende wijnen geselecteerd:

Wit: Oropasso
Deze mooie wijn is gemaakt van Garganega en Chardonnay druiven. De wijn heeft een mooie strogele kleur. In de neus prachtige aroma's van bloemen, citrus en gele vruchten. In de mond een frisse smaak met mineraliteit en prachtig fruit.

Rood: Neropasso
Deze heerlijke wijn wordt gemaakt van Corvinone, Corvina en Cabernet Sauvignon druiven. Deze wijn is intens robijnrood van kleur. In de neus kruidig met hints van kersen, zwarte kersen en pruimen. In de mond verfijnd en fluwelig met zachte tannines in de afdronk.

Alle wijnen van € 10,58 voor € 7,49!

De bestelling kan samengesteld worden zoals je zelf wilt. Vanaf 12 flessen wordt de wijn gratis thuis bezorgd in heel Nederland.

Klink op onderstaande link en je hebt de wijn binnen enkele dagen in huis.

https://dewijnzaak.nl/wijnaanbiedingvandemaand

*Er kan ook een combinatie gemaakt worden met andere wijnen op de website.

 

De Wijnzaak


­