Skip to main content
Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 26

VO-ING Digitaal: dinsdag 19 december 2023 - “De VO-ING Kerstquiz 2023 voor het goede doel!”

Van 19 december 2023 20:00 tot 19 december 2023 21:30 uur.
Bij Digitaal

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Let op: Heeft u de link in de nieuwsbrief gebruikt, dan hoeft u waarschijnlijk niet in te loggen.

VO-ING Digitaal: dinsdag 19 december 2023 van 20.00 tot 21.30 uur - “De VO-ING Kerstquiz 2023 voor het goede doel!”

kramer3 250
 

Steun het waardevolle werk van de Voedselbanken door mee te doen met de VO-ING digitale December Pub-Quiz!

Ook dit jaar weer de VO-ING Decemberquiz met aantrekkelijke prijzen!

Draagt u het werk van de Voedselbank een warm hart toe en gunt u minderbedeelden ook een fijne Kersttijd dan kunt u hen steunen door mee te spelen met onze VO-ING digitale December Pub-Quiz! Het is alweer de vierde editie van onze digitale Pub-Quiz. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen!

Als u meespeelt met deze quiz levert u zelf een bijdrage aan het belangrijke werk van de Voedselbanken. De kosten voor deelname zijn namelijk € 10,-. Maar deze komen volledig ten goede aan deze belangrijke charitatieve instelling.

Meedoen zorgt daarbij voor een leuke en leerzame avond. U gaat daarbij de sportieve kennis strijd aan met oud-collega’s. Op deze avond, dinsdag 19 december 2023, kunt u onder meer uw kennis testen van ING en al haar rechtsvoorgangers. Maar ook vragen over VO-ING en haar activiteiten zullen zeker niet ontbreken.

Doe ook mee met deze unieke quiz en beleef een mooie avond! Meld u aan en reserveer in uw agenda: dinsdag 19 december 2023

En wie weet bent u een van de winnaars!

Johan den Hartog, onze inmiddels goed bekende quizmaster, hebben wij weer bereid gevonden om u bij deze feestelijke quiz te begeleiden, dat op prettige maar zeker ook rechtvaardige wijze.  

“Meedoen is op zich al leuk en daarbij alle kans op een mooie prijs”

Voor de winnaars hebben wij een aantal feestelijke kerstpakketten ingekocht. De deelnemers die in de top 5 eindigen hebben een prijs. Zij ontvangen een mooi pakket ter waarde van maximaal € 50,- .
En daarbij gaat er ook minimaal 250 € naar de Voedselbanken. En dat kan oplopen naar 500 € als er 50 deelnemers zijn.voedselbank

Tot slot is er ook een mooi kerstpakket ter waarde van € 50,- te winnen voor de winnaar van de laatste zogenaamde “Golden Question”. U maakt dus kans op een prijs tot en met de laatste vraag!

Voor deze quiz is plaats voor max 50 deelnemers dus wees er snel bij en schrijf uzelf nu in.
De deelnamekosten zijn 10 € en dit is tegelijkertijd uw donatie aan de Voedselbank.

Let op: De quiz gaat pas door als er minimaal 20 deelnemers zijn!

Als u zich heeft ingeschreven ontvang u circa 1 week voorafgaand aan de quiz een mail met de link naar de meeting en nadere instructies.

U bent van harte welkom en we rekenen op een plezierige quizavond.

Commissie VO-ING Digitaal

Disclaimer
Deelnemers aan enig evenement of activiteit van de VO-ING vrijwaren de VO-ING en haar organisatoren voor schadeaanspraken direct of indirect voortvloeiende uit hun deelname aan een VO-ING activiteit. De VO-ING aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel. De deelnemers aan de activiteit(en) doen zulks geheel voor eigen rekening en risico.
U kunt tot de sluitingsdatum voor inschrijven kosteloos annuleren. Na die datum zijn er kosten door de vereniging gemaakt en is kosteloos annuleren niet meer mogelijk.