Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-ING -Nieuws van het Pensioenfonds ING

VO-ING -Nieuws van het Pensioenfonds ING

PFI Magazine “Antwoorden” Zomer 2024

Het Pensioenfonds ING doet er alles aan om zoveel mogelijk in te spelen op vragen die bij onze leden en deelnemers van het Fonds leven. Deze maand is de zomeruitgave van het Magazine “Antwoorden” verschenen. Het bevat zestien pagina’s boordevol informatie over het beleggingsbeleid, het jaarverslag, keuzes rondom je pensioen en het nieuwe pensioenstelsel. Als je het nog niet bekeken hebt, doe het dan alsnog via deze link...

 

Pensioenverhoging

Voor de deelnemers die nog vragen hebben over hun persoonlijke pensioenverhoging heeft PFI ook een uitgebreid stroomschema opgesteld in dit Magazine “Antwoorden”

 

Interview met Peter de Bruijne over rol VO-ING en VO NN  bij overgang nieuw pensioenstelsel

Als voorzitter van de Commissie Pensioenen zet Peter de Bruijne zich, samen met andere oud-collega’s, namens VO-ING en VO-NN in om onze belangen te behartigen bij de  overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Wat daarbij speelt, heeft hij uitgelegd in een uitgebreid interview dat is gepubliceerd op de website van PFI. Klik hier voor de volledige tekst.


Binnenkort met pensioen?

Voor oud-medewerkers die nog niet met pensioen zijn, maar binnenkort hierover een  keuze moeten maken heeft PFI een keuzehulp ontwikkeld. Op de website staat alle informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen als je binnenkort met pensioen gaat.
Klik hier voor de site...


Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-ing.nl

Telefoon 035 – 631 2165


en