Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-ING: Vanaf 15 maart verkiezingen voor de nieuwe ledenraad in de rayons Midden en Midden West/Buitenland

VO-ING: Vanaf 15 maart verkiezingen voor de nieuwe ledenraad in de rayons Midden en Midden West/Buitenland

Vanaf 15 maart verkiezingen voor de nieuwe ledenraad in de rayons Midden en Midden West/Buitenland

 

In de afgelopen tijd hebben we onder al onze leden een oproep gedaan om zich kandidaat te stellen voor de nieuwe ledenraad. Vanaf half mei zullen zij onze belangen, voor een nieuwe periode van vier jaar, gaan behartigen. Eenentwintig kandidaten hebben zich gemeld en zij gaan zich aan u voorstellen in het komende VO-ING Magazine dat half maart verschijnt.

 

In alle zeven rayons kunnen we straks nieuwe ledenraadsleden verwelkomen, maar we weten nu nog niet precies wie dat gaan worden. In vijf van de rayons kunnen de kandidaten gewoon worden benoemd omdat zich daar voldoende kandidaten hebben aangemeld om in elk rayon een afvaardiging te hebben. Daar hoeven dus geen verkiezingen te worden gehouden.

 

In twee rayons hebben we zoveel kandidaten dat er van 15 maart t/m 15 april wel verkiezingen zullen worden gehouden. Dit betreft de rayons Midden (omgeving Utrecht en ’t Gooi) en Midden West/Buitenland (omgeving Amsterdam, Amstelland, Haarlem, Almere en de buitenlandse leden).

 

De leden die in die twee rayons wonen ontvangen op vrijdag 15 maart via de mail een uitnodiging om hun stem uit te brengen op de drie kandidaten van hun keuze. Aan leden waarvan wij geen mailadres hebben, sturen wij het stembiljet per post.

 

Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden hun stem uitbrengen, dus houd uw mailbox of brievenbus in de gaten!

 

De uitslag van de verkiezingen wordt begin mei bekendgemaakt.

Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-ing.nl

Telefoon 035 – 631 2165