Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-ING - REMINDER Lezing ‘Gokkers en Graaiers’ door Roel Janssen 25 januari 2024 (Fysiek en Digitaal)

VO-ING - REMINDER Lezing ‘Gokkers en Graaiers’ door Roel Janssen 25 januari 2024 (Fysiek en Digitaal)

REMINDER

 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar!


 

Bezoek het voor velen bekende Zandkasteel in Amsterdam Zuid Oost en volg de lezing van Roel Janssen.


VO-ING - Lezing ‘Gokkers en Graaiers’ door Roel Janssen 25 januari 2024 (Fysiek en Digitaal)

De huidige ING bank vloeit in zekere zin voort uit een eeuwen lange ontwikkeling van het bankwezen van Nederland en de rest van de wereld. In zijn meest recente boek ‘Gokkers & Graaiers’ beschrijft Roel Janssen deze ontwikkelingen vanaf de 17e eeuw met successen maar zeker ook speculaties, schandalen én schurken. We hebben Roel Janssen gevraagd om een lezing te verzorgen voor de leden van de VO-ING en en passant zijn boek te presenteren in het hol van de oranje leeuw. We nodigen u graag uit om daar fysiek dan wel digitaal bij aanwezig te zijn op donderdag namiddag 25 januari 2024.

We zijn dan te gast inde filmzaal van het Zandkasteel  in Amsterdam Zuidoost. Het voormalige hoofdkantoor van respectievelijk de NMB en ING bank leek ons een uitermate passende locatie voor deze bijeenkomst. De Filmzaal vormt samen met de voormalige vergaderzalen in dit deel van het gebouw een geheel van te reserveren ruimtes voor het organiseren van allerlei typen bijeenkomsten. Daarmee is het weer toegankelijk voor het publiek en zijn we in de gelegenheid om te genieten van de binnenarchitectuur en inrichting van dit markante gebouw. Voor velen van ons een vertrouwde omgeving!

De Bijeenkomst

Het gaat om een hybride bijeenkomst waarbij u de keuze heeft om fysiek aanwezig te zijn of om de bijeenkomst digitaal te volgen via Teams. De bijeenkomst vindt in de namiddag plaats.

U kunt zich voor één van beide varianten opgeven via de gebruikelijke link. De fysieke variant is wellicht aantrekkelijk omdat deze u de mogelijkheid biedt om oud-collega’s informeel te ontmoeten met een hapje en een drankje in combinatie met een inhoudelijke presentatie rondom een voor u ongetwijfeld interessant thema. Voor de digitale variant hoeft u uiteraard de deur niet uit en kunt u de lezingen met diverse video’s op afstand meevolgen. We laten de keuze graag aan u! Deelname aan de digitale variant is gratis, maar u zult begrijpen dat aan deelname aan de fysieke variant kosten verbonden zijn. De kosten voor het bijwonen van de lezing met een hapje en drankje zijn € 45,- per deelnemer. Bij deze prijs is het boek ‘Gokkers en Graaiers’ van Roel Jansen inbegrepen!

De namiddag-bijeenkomst 'Gokkers en Graaiers’ zal bestaan uit een interactieve lezing verzorgd door de eerdergenoemde oud-NRC journalist Roel Janssen met na afloop de gelegenheid om met elkaar het glas te heffen voorzien van bijzondere hapjes.

Klik hier om meer te lezen......

Roel Janssen


Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-ing.nl

Telefoon 035 – 631 2165