Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-ING: VO-Magazine #4 2023

VO-ING: VO-Magazine #4 2023

‍VO-ING Magazine nummer 4

‘Wat voor wereld laten we na aan onze kinderen?’ Diederik Laman Trip over verleden en toekomst.

 

De vraag die voormalig ING-bestuursvoorzitter Diederik Laman Trip (77) nu het meest bezighoudt, zijn de maatschappelijke ontwikkelingen die van groot belang zijn voor de toekomst van zijn kinderen en kleinkinderen. Daarnaast spelen microckredieten nog steeds een grote rol in zijn werkzame leven.

 


Chris ter Horst volgt erelid René Toorenburgh op.

 

Het bestuur stelt Chris ter Horst als nieuw bestuurslid voor. Hij neemt de plaats in die vrijkomt door het vertrek van René Toorenburgh eind 2023.

 

In het bestuur zal hij samen met Frank Sukel de coördinatie en planning van alle verenigingsactiviteiten verzorgen. Zijn aandachtsgebied zijn de rayons West, Oost, Midden en Zuid. In zijn portefeuille zit ook ICT in de breedste zin van het woord. Chris heeft ruim 42 jaar bij ING en rechtsvoorgangers gewerkt, en hij heeft daarna ook niet stil gezeten. In het volgende magazine zal hij zich nader introduceren.

 


Dagje Midden-Brabant  met rayon Zuid.

 

Met z'n 54-en werd het Monument van Riel bezocht, een door rayon Zuid georganiseerde trip door het verleden vol antiek en curiosa met aansluitend een bezoek aan de abdij OLV van Koningsoord in Berkel-Enschot en een rondvaart door Den Bosch.

 


Zeilen op de wind van vandaag.

 

Warmbloedige Paul van Vuuren  ging van ING naar VDL Nedcar.

 

Na een halfuurtje praten moet iedere gesprekspartner met een warm hart beslist een klik met hem hebben: oud-ING'er Paul van Vuuren (65) strooit als Brabander met gulle hand vriendelijke woorden. Je krijg direct zin om samen de kroeg in de duiken om verder te praten. Is hij dan een zacht eitje? Welnee, beslist niet. Paul is een typisch voorbeeld van hard op de inhoud, zacht op de mens. Welk avontuur lonkte hem nog na 37 jaar ING?

 


Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-ing.nl

Telefoon 035 – 631 2165