Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-ING - De VO-ING grote Ledenenquête 2023.

VO-ING - De VO-ING grote Ledenenquête 2023.


In de zomer van 2021 peilden wij uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de VO-ING. Daarbij vroegen wij u om uw mening over de door onze vereniging geleverde diensten en activiteiten.

Inmiddels zijn we weer enkele jaren verder en zijn er weer de nodige ontwikkelingen gaande.

Daarbij denken wij onder andere aan de verdere digitalisering en de ontwikkelingen op het gebied van de pensioenen. Onlangs is de nieuwe pensioenwet van kracht geworden. Al met al zaken die ook invloed hebben op het functioneren van onze vereniging. 

Wij zijn nu benieuwd of uw verwachtingen en meningen over de VO-ING in de afgelopen tijd zijn veranderd. Daarom kloppen wij nu weer bij u aan met het verzoek om via onderstaande link uw bijdrage te leveren aan de VO-ING enquête 2023.

Met de resultaten van deze enquête kunnen wij als vereniging een nog beter passender aanbod van diensten en activiteiten ontwikkelen. En natuurlijk zullen we ook doorgaan met die activiteiten waar u al tevreden over bent! Daarbij nu ook vragen met betrekking tot de manier waarop wij met onze leden communiceren, ook op dat vlak willen wij weten welke verbeteringen nog mogelijk zijn.

Het invullen van de enquête kost u slechts een tiental minuten en levert ons waardevolle input voor toekomstige activiteiten en diensten van onze vereniging.


Door op de volgende link te klikken is de vragenlijst makkelijk in te vullen:

https://nl.surveymonkey.com/r/ledenenqueteVO-INGaugustus2023

Op voorhand hartelijk dank voor uw deelname.

Frank Sukel

Joop Teunissen van Manen


Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-ing.nl

Telefoon 035 – 631 2165