Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-ING - woensdag 24 mei 2023 - Een dagje Zeeland met VO-ING

VO-ING - woensdag 24 mei 2023 - Een dagje Zeeland met VO-ING

VO-ING - woensdag 24 mei 2023 - Een dagje Zeeland met VO-ING.

 

De werkgroep van VO-ING ZUID nodigt jullie ook dit jaar weer uit voor een dagje Zeeland.

Zoals vanouds begint het dagje Zeeland in Brabant en wel in Restaurant Saus, de Boulevard 65, 4617 HB te Bergen op Zoom. (Hier is voldoende gelegenheid voor vrij parkeren).


Tussen 9.15 en 10.00 uur worden jullie ontvangen met koffie en een echte Zeeuwse bolus.


Mensen die per trein reizen moeten zorgen om 9.14 uur aan te komen op station Bergen op Zoom. Daar staat aan de voorzijde van het station de bus klaar die jullie naar het restaurant brengt.

(Treinreizigers dienen zich vooraf aan te melden via cesteba@ziggo.nl of 06-22227615.)

Terwijl jullie genieten van de koffie of thee heb je een mooi uitzicht over de Binnen Schelde en de Sky-line van Bergen op Zoom.


10.00 uur: Vertrek bus naar het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk (Schouwen Duiveland) voor een bezoek aan dit museum in het herdenkingsjaar 2023.

Het Watersnoodmuseum is gevestigd in de vier caissons die gebruikt zijn voor de sluiting van het laatste stroomgat.

Daar beginnen we met een persoonlijke inleiding van ca. 20 min. waarna iedereen het museum op eigen gelegenheid kan bezichtigen.

Beleef de geschiedenis van de watersnoodramp en welke gevolgen die heeft gehad en ontdekt wat het vertelt over water en het belang van waterveiligheid met ontroerende verhalen, indringende foto's en authentieke filmbeelden.


13.00 uur: Lunch in het Vijfde Caisson – Museumbrasserie – met soep, broodje kroket, verse broodjes en koffie, thee, melk en jus d’orange, enz.

(Mensen met een Museumkaart worden verzocht deze mee te nemen en te gebruiken.)...


 




Vereniging Oud-medewerkers ING (VO-ING)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-ing.nl

Telefoon 035 – 631 2165