golf1Bij veel sporten geldt "jong geleerd, oud gedaan". Maar golf kun je ook, genietend van je pensioen, in korte tijd prima onder de knie krijgen. En dan gaat er een wereld voor je open. De sportieve uitdaging om met gebruik van je hele lichaam het balletje zo ver en toch recht mogelijk vooruit te slaan en dan de subtiele techniek om de bal in de hole te laten vallen. Dit terwijl je op vaak prachtige banen per volle ronde golf al gauw een wandeling van 8 km maakt. Kortom een bijzondere manier om je op een actieve en gezonde manier in de buitenlucht te ontspannen. Dit alles al keuvelend met de golfers die de ronde met je meelopen en na afloop een drankje op het terras.
Een waarschuwing is dus op z'n plaats: golf is verslavend!

Je hoort wel eens laatdunkend dat golf een sport is voor bejaarden, maar 50% van de Nederlandse golfers is nog geen 50. Je kunt het beter omdraaien; wil je oud worden, dan ga je golfen. Zie dit artikel: https://www.golfnation.nl/golfers-leven-langer/.

Om deze sportieve activiteit bij de leden van de VO ING te promoten hebben de VO ING en de ING Golfvereniging Oranje Leeuw Golf (OLG) de handen ineen geslagen. Als lid van OLG kun je op 22 verschillende banen in Nederland golfen. Als je nu meteen de golfbaan in wilt, dan betaal je voor maximaal 22 keer golfen in 2019 €112,50 (tarief 65+) of €175 (tarief 65-). Daarnaast ben je of wordt je ook lid van de ING personeelsvereniging De Oranje Leeuw ad €15 per jaar. Op dezelfde voorwaarden kan je partner ook lid worden van OLG. Ter vergelijking: bij de gemiddelde golfbaan betaal je €60 voor één enkele 18 holes ronde.

Dus profiteer nu als lid van VO ING en kom golfen bij de Oranje Leeuw Golf. Kies zelf je golfmoment, een mooie golfbaan en stel je eigen flight samen met collega’s, vrienden of de buurman. Of leer golfen op één van de aangesloten banen en speel je oefenrondes met je OLG-lidmaatschap. Voor beginnende OLG-golfers bieden deze banen bovendien leuke lespakketten, waarmee je in korte tijd klaar bent om de baan in te gaan. Ben je al lid van een golfclub? Ook dan is OLG heel interessant, want je kunt golfen op 22 andere banen, eventueel met introducés voor een sterk gereduceerd tarief. En vind je het leuk om meer (ex)-ING-ers op de golfbaan te ontmoeten? OLG organiseert diverse feestelijke toernooien en zelfs een meerdaagse buitenlandreis (dit jaar: Zweden).

golf2Wil je méér weten? Ga naar de website van de Oranje Leeuw (deoranjeleeuw.nl/onderafdelingen/golf) of meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En voor lid worden van de ING personeelsvereniging De Oranje Leeuw: https://www.deoranjeleeuw.nl/lid-worden

­