Slider

Om te kunnen inschrijven op de activiteiten dient u ingelogd te zijn. Bent u niet ingelogd?
Klik dan op de oranje knop INLOGGEN, rechtsboven.

Maximaal aantal deelnemers: 45
Nog beschikbare plaatsen: 17

Maandag 16 september: Bezoek Evangelische Broedergemeente - de Hernhutters - en Slot Zeist te Zeist

Van 16 september 2019 12:00 tot 16:00 uur.

Maandag 16 september: Bezoek Evangelische Broedergemeente, de Hernhutters en Slot Zeist te Zeist

henr5 Kopienern2 Kopie      Op maandag 16 september a.s. gaan wij met onze VO–ING leden weer gezellig en cultureel op stap.
Ditmaal is het doel van ons uitje een rondleiding langs/door de gebouwen van de Evangelische Broedergemeente, de Hernhutters, te Zeist.
De Hernhutters is een beweging, daterend uit de eerste helft van de 18e eeuw, die zich later die eeuw ook vestigde in de tuinen van Slot Zeist, waar we nu nog de gebouwen/tuinen van deze Broedergemeente kunnen bezoeken.
Als onderdeel van deze rondleiding, die we doen onder auspiciën van ’t Gilde Zeist, zullen wij ook het Slot Zeist binnengaan.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
Wij verzamelen in restaurant “Lokaal Victoria”, vanaf 12 uur; van 12.30 tot 13.30 krijgen we in een separate zaal koffie en sandwiches en zullen daar als groep rond 13.30 onze gidsen van het “Gilde Zeist” ontmoeten.

Het adres van Lokaal Victoria is: 1e Dorpsstraat 7, Zeist aan de rand van het winkelcentrum en tevens vlak bij Slot Zeist.

Om de hoek is een parkeerterrein “Politiebureau” en bovendien is iets meer in het centrum de publieke parkeergarage van Figi, zoals aangegeven op borden. Er is openbaar vervoer naar het centrum vanaf NS station Zeist.
Na de rondleiding (= wandeling), die om 14.00 uur begint en 2 uur zal duren, lopen we terug naar Lokaal Victoria, waar men afscheid kan nemen óf, voor diegenen die daar zin in hebben, nog gezellig met elkaar van een drankje (eigen rekening) en napraten kunnen genieten.

De kosten (eigen bijdrage) voor deelname zijn € 11,50 per persoon.
VO-ING betaalt een bedrag bij als subsidie om het totaal aan kosten geheel af te dekken.
Aanmelden kunt u door op “Inschrijven” te klikken. Na aanmelding zal het bedrag van de ‘eigen bijdrage’ voor deze dag door de organisatie automatisch rond de dag van het event geïncasseerd worden.

Maximaal 45 personen kunnen zich inschrijven voor deze activiteit.

De organisatie van deze dag is in handen van Aernout Goldberg, namens de rayons NW/MW.
Telefoonnummer: 06 26135150, dat vooraf gebeld kan worden voor nadere informatie of op de dag zelf voor enigerlei reis- of tijdshindernissen.

Heeft u vragen over de wijze van inschrijven, neem dan even contact op met het secretariaat.

 


­