Slider

Om te kunnen inschrijven op de activiteiten dient u ingelogd te zijn. Bent u niet ingelogd?
Klik dan op de oranje knop INLOGGEN, rechtsboven.

Maximaal aantal deelnemers: 100
Nog beschikbare plaatsen: 9

Dinsdag 19 november: bijeenkomst in Hotel Huize Koningsbosch te Castricum met lezingen door oud-ING'er Hans de Vries en Peter Kuipers Munneke (de NOS weerman)

Van 19 november 2019 tot 18:00 uur.

Dinsdag 19 november: bijeenkomst in Hotel Huize Koningsbosch te Castricum met lezingen door oud-ING'er Hans de Vries over zijn vrijwilligerswerk in Afrika en Peter Kuipers Munneke (de NOS weerman) over zijn onderzoek in de poolgebieden en het klimaat.

 hotel2 Kopiehotel1 KopieIMG 8740 Kopie

De evenementencommissie rayon Noord-West nodigt uit graag uit voor een interessante bijeenkomst op dinsdag 19 november in Hotel Huize Koningsbosch te Castricum, met lezingen door Age Knossen, Hans de Vries en Peter Kuipers Munneke.

De sprekers:

Age Knossen is voorzitter van de VO-ING en praat u bij over de “Stand van Zaken” van de VO-ING maar ook over andere onderwerpen die in de toekomst kunnen gaan spelen.

Hans de Vries houdt een presentatie over zijn vrijwilligerswerk in Afrika als landencoördinator namens PUM (Project Uitzending Managers). Zijn presentatie heet: "Het is één feest om daar in Afrika rond te lopen". 

Peter Kuipers Munneke is vooral bekend van zijn uitleg van het weer aan het eind van het Journaal. Hij is een eminent wetenschapper die het klimaat en de veranderingen daarvan op een boeiende wijze over het voetlicht kan brengen. Zijn onderzoeken in de poolgebieden en de effecten op het klimaat daarvan elders in de wereld komen uiteraard ook aan bod en voorzien u van waardevolle informatie.

Het programma:

11.30 - 12.15 ontvangst met koffie/thee
12.15 - 13.15 lunch met soep en broodjes
13.30 - 14.00 opening en aansluitend Age Knossen, voorzitter van de vereniging informeert u over de "Stand van Zaken".
14.00 - 15.00 Hans de Vries houdt een presentatie over zijn vrijwilligerswerk in Afrika als landencoördinator namens PUM (Project Uitzending Managers).
15.00 - 15.45 pauze met drankje en hapje
15.45 - 16.45 Peter Kuipers Munneke - NOS weerman en poolonderzoeker -  houdt een presentatie over zijn onderzoeken in de poolgebieden en de effecten op het klimaat elders in de wereld.
16.45 - 18.00 een hapje en een drankje ter afsluiting
Na het drankje en hapje kunt u blijven dineren. U moet dat nog wel even reserveren. Uiteraard is dit voor eigen rekening.

De kosten
De eigen bijdrage voor de bijeenkomst is € 30,- per persoon.
Het maximaal aantal deelnemers is 100.
U kunt tot 17 november inschrijven.

De organisatoren van deze bijeenkomst zijn: Frans Proper: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Frans Gols: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van rayon Noord West.

Routebeschrijving

Hotel Huize Koningsbosch
Adres: Heereweg 84, 1901 ME Castricum, Nederland

Met de trein

Komt u met de trein, dan kunt u vanaf het station Castricum naar Huize Koningsbosch per taxibusje worden vervoerd. Uiteraard wordt u na afloop ook weer teruggebracht. Wilt u met de taxi vanaf station Castricum, dan dient u een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het aantal personen vermeld. Taxi Zwart zorgt dan voor vervoer dat vanaf 11.00 uur voor u klaarstaat op de taxistandplaats bij station Castricum.

Met de auto
Het hotel heeft ca. 40 parkeerplaatsen. Zijn die vol, dan vindt u op 200 meter van het hotel een ruime parkeergelegenheid van het Noord-Hollands Duinreservaat.

Nog even langer genieten…?

Hotel Huize Koningsbosch
Het 4-sterren Hotel Huize Koningsbosch is gevestigd in Bakkum, een dorpje dat valt onder de gemeente Castricum. Vanuit Hotel Huize Koningsbosch kunt u zowel een bezoekje aan het meer als aan de zee brengen. Een leuk uitstapje is het maken van een fietstocht langs de verschillende kustplaatsjes. Begin bij Castricum aan Zee en vervolg uw route in de richting van Egmond aan Zee. Hier kunt u een kijkje nemen bij de vuurtoren, luieren op het strand of over de boulevard struinen.

VO-ING arrangement
Speciaal voor de VO-ING leden heeft Huize Koningsbosch een arrangement samengesteld waarbij u na afloop kunt blijven slapen.
Overnachting met ontbijt voor 2 personen op 18 november of 19 november 2019 (exclusief toeristenbelasting € 1,60 p.p.), o.v.v code: VO-ING-KO

Wilt u gebruik maken van het arrangement, stuur dan een e-mail met uw gegevens en de code aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • in een tweepersoonskamer met ontbijt € 80 (normale prijs € 122):
  • in een tweepersoons standaard de luxe kamer met ontbijt € 87,50 (normale prijs € 134). Upgrade naar een superior of suite is mogelijk tegen een meerprijs.

 


­