Slider

Om te kunnen inschrijven op de activiteiten dient u ingelogd te zijn. Bent u niet ingelogd?
Klik dan op de oranje knop INLOGGEN, rechtsboven.

Maximaal aantal deelnemers: 40
Nog beschikbare plaatsen: 6

Donderdag 17 oktober: bijzondere lezing door Aldert Hesseling; een zeilreis rond de wereld

Van 17 oktober 2019 14:30 tot 16:30 uur.

 Donderdag 17 oktober: bijzondere lezing door Aldert Hesseling; een zeilreis rond de wereld

 aldert Kopiezeil4 Kopiezeil3 Kopie

Het activiteitenteam VO-ING Noord nodigt u graag uit voor een bijzondere lezing door ons lid Aldert Hesseling en zijn echtgenote. Na zijn pensionering maakte Aldert een zeilreis rond de wereld, gedeeltelijk samen met zijn echtgenote Anne. Na terugkeer werden Aldert en Anne geregeld uitgenodigd voor het houden van lezingen en zij hebben er inmiddels al dertig gegeven.

Bij de lezing wordt veel prachtig beeldmateriaal vertoond en wordt informatie gegeven over de landstreken die zijn aangedaan. Natuurlijk komen ook de moeilijkheden en tegenslagen die een dergelijke reis met zich meebrengen uitgebreid aan bod. Anne geeft o.a. antwoord op de uitdagende vraag hoe je na 20 dagen op zee nog iets vers op tafel kunt toveren! Verder vertelt ze over de pasar (markt) in Indonesië en over Japan.
Flyer presentatie Kopie

Na de reis werd Aldert door een uitgever benaderd voor het schrijven van een boek waarvan er inmiddels al meer dan 1000 zijn verkocht. De reis voerde o.a. naar de Noordpool en - heel uitzonderlijk - ook nog maar ¨even¨ naar de Zuidpool.

De lezing wordt gehouden op donderdag 17 oktober om 14.30 uur in Zalencentrum ‘De Kruisweg’ Kruisweg 1, 9363 AA in Marum, aan de A7 tussen Groningen en Drachten.
Tegenover het gebouw is een groot parkeerterrein. Deze locatie is gekozen vanwege de centrale ligging in Noord Nederland.
U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak. Na afloop is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en gaan we onder het genot van een hapje en evt. een drankje (die zijn voor eigen rekening) nog met elkaar napraten. De eindtijd is ca. 16.30 uur.

Maximaal aantal deelnemers: 40

De kosten van deze lezing zijn € 20,- p.p. waarvan de VO-ING € 10,- voor haar rekening neemt.
U betaalt derhalve € 10,- p.p.
De incasso van uw eigen bijdrage vindt ca. 2 weken van tevoren plaats.

Contactpersoon is Ben Douwes telefoon: 050-5016675 en 06 54921144 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de activiteitencommissie Noord Nederland
Ben Douwes

 


­