Slider
Maximaal aantal deelnemers: 52
Nog beschikbare plaatsen: 10

Nieuwjaarsbijeenkomst donderdagmiddag 23 januari in zalencentrum ‘De Kruisweg’ te Marum

Van 23 januari 2020 tot 16:30 uur.

Nieuwjaarsbijeenkomst donderdagmiddag 23 januari in zalencentrum ‘De Kruisweg’ te Marum

soest4 400 soest2 400

Beste collega-leden,

Het activiteitenteam VO-ING Noord-Nederland nodigt u graag uit voor onze bijzondere nieuwjaarsbijeenkomst op donderdagmiddag 23 januari vanaf 14.00 uur in Zalencentrum ‘De Kruisweg’, Kruisweg 1, 9363 AA in Marum, aan de A7 tussen Groningen en Drachten. Tegenover het gebouw is een groot parkeerterrein.

We beginnen met een kort bestuurlijk gedeelte, zoals de belangrijkste ontwikkelingen binnen onze VO-ING en een vooruitblik op de activiteiten die we in 2020 op het programma hebben staan.

Digitaal nalaten
Voor de hoofdmoot van de middag hebben we Renée Kamphuis en Wim Wijninga van Digiplein Westerkwartier uitgenodigd om een presentatie te geven over het onderwerp ‘digitaal nalaten’ en het gebruik van ‘wachtwoordkluizen’. Veel mensen hebben er nog niet over nagedacht of schuiven het voor zich uit, maar bijna allemaal krijgen we te maken met het verschijnsel "digitale nalatenschap".

  • Onder welke gebruikersnamen en wachtwoorden zijn onze bank- en beleggingsrekeningen toegankelijk?
  • Hoe zit het met mijn polis-, pensioengegevens en abonnementen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn partner of kinderen weten waar ze die kunnen vinden?
  • Hoe sla ik alles veilig op, zodat mijn vertrouwelijke gegevens niet door kwaadwilligen misbruikt kunnen worden?

Interessante maar bovenal nuttige informatie waarbij iedereen gebaat is.

Zoals elk jaar is onze nieuwjaarsbijeenkomst bij uitstek de gelegenheid om elkaar persoonlijk een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen.

Aanmelden
Graag wel uw deelname hier aanmelden. Voor vragen kunt u terecht bij Ben Douwes mobiel 06 54921144, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dik van Vliet mobiel 06 48818667, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Gezien de grootte van de gereserveerde zaal kunnen we maximaal 52 deelnemers ontvangen.
Heeft u problemen met inloggen op de site, stuur dan even een berichtje aan het secretariaat.

Het organisatieteam Noord-Nederland wenst u alvast prettige feestdagen en ziet u graag op 23 januari a.s. in Marum.

Met vriendelijke groeten van,
Piety, Suze, Bé, Ben en Dik

 

 

Disclaimer
Deelnemers aan enig evenement of activiteit van de VO-ING vrijwaren de VO-ING en haar organisatoren voor schadeaanspraken direct of indirect voortvloeiende uit hun deelname aan een VO-ING activiteit. De VO-ING aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel. De deelnemers aan de activiteit(en) doen zulks geheel voor eigen rekening en risico.  

­