Maximaal aantal deelnemers: 100
Nog beschikbare plaatsen: 12

VO-ING Digitaal woensdag 14 december 2022 - Beleggen en rendementen: hoe loopt een turbulent 2022 af en wat is te verwachten in 2023?

Datum: 14 december 2022 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

Beleggen en rendementen: hoe loopt een turbulent 2022 af en wat is te verwachten in 2023?”


“Met de huidige hoge inflatiecijfers veranderen dan ook de rendementen op mijn beleggingen en moet ik mijn beleggingsportefeuille veranderen?”
“Gaan de rentes op spaarrekeningen weer verder omhoog?”
“Welke sectoren hebben het goed gedaan en waar zit de groeiverwachting?”


Dat 2022 een turbulent jaar was en is, is voor velen van ons wellicht een eufemisme. Wat we niet voor realistisch hielden is toch gebeurd: de Russische inval in Oekraïne, torenhoge energie prijzen, inflatie ruim in de dubbele cijfers, etc.
We ervaren de gevolgen allemaal in ons dagelijkse leven. Ook voor de wereld van beleggen zijn de effecten groot. Het is weer eens duidelijk geworden dat beleggen niet zonder risico’s is met weliswaar op aantal beleggingen grote winsten, maar toch vooral ook verliezen en grote onzekerheden. Dit alles vraagt om wat meer duiding vanuit de deskundige hoek.

Gezien de grote interesse voor financiële onderwerpen bij onze leden hebben wij daarom ook dit jaar Bob Homan, manager ING Investment Office, helderheid te geven in deze onzekere tijden. Het wordt wederom een digitale avondbijeenkomst over beleggen, rendementen en risico’s anno 2022.

Op deze avond zal Bob ons meenemen in hoe hij én de ING bank aankijken tegen ontwikkelingen in de financiële wereld. Wat valt daaruit te leren en welke keuzes liggen dan voor, die eenieder van ons zou kunnen maken als het gaat over onze eigen spaar- en beleggingsgelden. En zeker ook wat de risico’s zijn van de te maken keuzes.

 

Over Bob Homan
Als manager van ING Investment office is Bob verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van ING voor de klanten van ING. Onder zijn leiding en verantwoordelijkheid maakt het ING Investment office visies op financiële markten, stelt analyses op van financiële instrumenten, beheert de ING fondsen, doet het vermogensbeheer én verzorgt de communicatie rondom beleggen. Bob is vanuit zijn rol regelmatig te horen op onder meer Business Nieuws Radio over allerlei actuele ontwikkelingen in de financiële markten.
Bob Homan
   

 

Deze avondbijeenkomst past in een reeks digitale informatieavonden waar wij als VO-ING Digitaal en onze ex-collega’s van ING Bank eerder dit jaar een start mee hebben gemaakt. De onderwerpen waar we voor kiezen zullen telkens actueel zijn en brengen een of meer aspecten voor het voetlicht waar ING mee actief is voor haar klanten.

De bijeenkomst met Bob Homan staat gepland op woensdag 14 december 2022. De start is om 20.00 uur en zal maximaal 1,5 uur in beslag nemen. We hebben plaats voor maximaal 100 digitale deelnemers.
Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u circa 1 week voorafgaand aan de activiteit een mailbericht met de link en meer informatie over de bijeenkomst. Mocht u nu al vragen hof suggesties hebben stuur deze dan al op voorhand naar het secretariaat van onze vereniging. Dan kunnen we deze meenemen bij de inhoudelijke behandeling op de avond zelf.

Commissie VO-ING Digitaal
ism Bob Homan, ING Investment Office

­