Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 17

Woensdag 23 november - Afwisselende middag met een lezing over Levenstestament , Erfrecht en een muzikale afsluiting met live muziek.

Op 23 november 2022

Woensdag 23 november - Afwisselende middag met een lezing over Levenstestament , Erfrecht en een muzikale afsluiting met live muziek.

 amers4 300amers1 300amers3 300

Op woensdagmiddag 23 november a.s. organiseert de activiteitencommissie Noord Nederland een afwisselende middag met een lezing over Levenstestament , Erfrecht en een muzikale afsluiting met live muziek. Deze activiteit kon vorig jaar niet doorgaan vanwege corona maatregelen. Er was echter veel belangstelling zodat we hebben besloten het opnieuw op de agenda te zetten.

Het programma ziet er als volgt uit :

Vanaf 13.30 uur: inloop met koffie en gebak en ¨bijpraten¨.

14.00-15.15 uur: lezing door Notaris Arjan Bos van het kantoor Holland en van der Woude uit Roden
Ruim 60 procent van de Nederlanders heeft geen testament. Het aantal mensen dat een levenstestament heeft, ligt nog veel lager. Dat komt meestal door de gedachte dat er niets te verdelen valt, kostenoverwegingen en uitstelgedrag (‘het komt later wel een keer’). Daar komt bij dat de drempel om een notariskantoor binnen te stappen voor velen hoog is. Ten onrechte zoals Arjan Bos zal toelichten. 

15.15 -16.00 uur: informeel gedeelte voor onderling contact met 2 consumpties p.p. aangeboden door de VO-ING Noord.

16.00- 17.00 uur miniconcert van 1 uur door het Saxofoonquintet Opus 5 met een breed programma van Tango, Dixieland, Ragtime, Golden Oldies en licht klassiek.

Het Saxofoonquintet Opus 5 bestaat al ruim 20 jaar. De samenstelling  is uniek met 5 saxofoons (1 sopraansax, 2 altsax, 1 tenorsax en 1 baritonsax) en een personele bezetting van 3 professionals samen met 2 amateurs. Opus 5 treedt regelmatig op in kleine theaters, kerken, musea, familiebijeenkomsten e.d. Opus 5 werkt soms ook met gastsolisten, zowel vocaal als instrumentaal.

Locatie
Het vertrouwde adres De Kruisweg in Marum heeft haar deuren moeten sluiten wegens gebrek aan opvolging. Daarom gaan we voor het eerst naar een nieuwe locatie:

Partycentrum De Postwagen Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert Zie: www.postwagen.nl  waar ook de routebeschrijving vermeld is. (vlakbij de A7 tussen Drachten en Groningen)

Maximaal aantal personen: 50

Eigen bijdrage : € 7.50 euro p.p. (Uw bijdrage wordt op 23 november van uw rekening geïncasseerd).

Sluitingsdatum inschrijving: 18 november 2022.

Contactpersonen:
Ben Douwes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 050-5016675
Be Scholte :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0627516230

Wij heten u van harte welkom op deze bijzondere middag.

Met vriendelijke groet,

Namens de Activiteitencommissie Noord Nederland

Ben Douwes, Be Scholte


­