Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 1

Woensdag 20 juli 2022 - VO-ING Dagarrangement voor de Drentse Fiets4daagse

Van 20 juli 2022 11:00 tot 20 juli 2022 17:00 uur.

Na succesvolle eerdere edities zijn we er weer in geslaagd om een VO-ING dag arrangement af te sluiten met de organisatie van de Drentse Fiets4daagse. Dit is het grootste recreatieve fietsevenement van Nederland waar jaarlijks duizenden fietsers vanaf diverse opstapplaatsen toeren door het fraaie Drentse landschap.

 

diever4 250 diever 250diever3 250

 

Het VO-ING dag arrangement houdt in dat wij binnen dit grote evenement toch een duidelijk VO-ING accent kunnen leggen door een ruime parkeerplaats bij de ontvangstlocatie, een gezamenlijke ontbijtmogelijkheid, een ¨eigen¨ lunchplek en aan het eind van de dag een gezamenlijk buffet.

  • Datum: Woensdag 20 juli 2022
  • Startplaats: Diever in Zuid West Drenthe
  • Maximaal aantal deelnemers 50 personen. Per lid is 1 introducé toegestaan.
  • Prijs dag-arrangement : € 46,- waarvan € 26,- voor rekening van VO-ING. U betaalt derhalve slechts € 20,- all-in per persoon. Dit bedrag wordt door VO-ING geïncasseerd van uw rekening.
  • Inschrijving via VO-ING (dus niet rechtstreeks bij de organisatie) Zorg s.v.p. dat u uw inloggegevens paraat hebt als u wilt inschrijven.
  • De lengte van de route is 30 km zodat u onderweg ruim de tijd heeft om te genieten van het landschap en de diverse attracties onderweg. E-bikers welkom.

Het arrangement is inclusief:

  • Inschrijfgeld 8.50
  • Ontvangst met ¨inloop ¨ontbijt , koffie, broodjes, etc.
  • Lunch : koffie, broodjes en 2 consumpties
  • Na afloop: pasta buffet . Drie soorten pasta (bolognese,carbonara en ravioli), geraspte kaas, pesto, rauwkost, salades. Als nagerecht ijs met verse aardbeien. ( bij dit buffet moeten drankjes e.d. apart worden afgerekend )

Opgave is mogelijk tot 8 juli 2021.
U ontvangt uw tickets bij aankomst van onderstaande contactpersonen.

Parkeergelegenheid:
Ons advies is te parkeren bij het Hart van Diever. Zie hieronder. Vandaar kunt u in enkele minuten fietsen naar De Brink.

Startlocatie:
Op de Brink bij afhalen van het startpakket en het ontbijtpakket op vertoon van inschrijvingsbewijs

Start:
Om 11:00 uur in een speciaal VO-ING tijdsblok op de Brink. Tijdens het fietsen bent u vrij om uw eigen tempo etc. te bepalen. Wij zien elkaar weer binnendruppelen bij de lunch en het buffet.

Oplaadpunten E-bike:
Bij alle horecabedrijven zijn oplaadpunten voor uw fiets. U kunt ze herkennen aan de zwarte D van Diever.

Dichtstbijzijnde fietsverhuur:
Tweewielercentrum Kleijberg
Hoofdstraat 62
7981 AB Diever
Tel. 0521-593085

Hoe ziet de dag eruit ?
Wij ontvangen u - nadat u uw auto heeft geparkeerd bij het Hart van Diever-tussen 10.00 en 11.00 uur op De Brink. VO-ING is daar herkenbaar vanwege de speciale VO-ING banners. Desgewenst krijgt u daar ook het ontbijtpakket.

Lunch:
Halverwege de route gaan we lunchen bij cafe ¨Bij Tante Ans¨ Kerkdijk 2 in Ansen. De lunch wordt geserveerd tussen 12.30  en 13.30 uur.

Diner:
Aan het einde van de middag ( om plm 17.00 uur ) ontvangen wij u in het speciaal voor ons gereserveerde Dorpshuis Hart van Diever, Westeres 7. Daar kunnen we gezamenlijk genieten van het pastabuffet en napraten over uw ervaringen van die dag. Uw auto staat daar ook geparkeerd.

EHBO/Verzorging:
bij de start/finish locatie is een EHBO post aanwezig.

Meer informatie over de route, het programma en overnachtingsmogelijkheden kunt u t.z.t. vinden op: http://www.fiets4daagse.nl 

Contactpersonen:
Be Scholte 0597-591714 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Ben Douwes 050-5016675 - 06-54921144 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij  verheugen ons op uw komst !

Met vriendelijke groet namens de activiteitencommissie

VO-ING Noord Nederland

 


­