Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 34

VO-ING Digitaal: Drieluik over ouder worden en gezond én vitaal blijven.

Van 02 juni 2022 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

Drieluik over ouder worden & gezond én vitaal blijven.

Tja, natuurlijk gezond en vitaal blijven dat willen we allemaal! Zeker ook als we geconfronteerd worden met het tellen van de jaren! Helaas heb je het echter niet helemaal zelf voor het zeggen. Aan veel aspecten van gezondheid en vitaliteit kan je gelukkig wel wat doen. Maar hoe? Als je hier meer over wilt weten, schrijf je dan in voor dit drieluik van digitale avondbijeenkomsten over gezond en vitaal blijven.

We hebben drie digitale avondbijeenkomsten voorbereid waarbij we ingaan op de thema’s: Bewegen, Mentale vitaliteit en Voeding. Het wordt een combinatie van theorie én zelf actief aan de gang gaan. En dat allemaal vanuit je eigen huiskamer, op drie donderdagavonden van 20.00 – 21.30 uur.

I             Bewegen: dit werkt (2 juni 2022)

- Lopen, fietsen en krachttraining: wat is het effect op je lichaam?
- Hoe beweeg jij?
- Deze oefeningen kan je thuis of op de sportschool doen.

II            Mentale vitaliteit voor de juiste energiebalans (16 juni 2022)

- Mentale vitaliteit, wat is het?
- Wat geeft jou plezier en wat ervaar je als druk, ongemak of stress?
- Met deze Ontlemmeren-formule verhoog je je mentale vitaliteit.

III          Voeding om meer energie te krijgen (30 juni 2022)

  • Leer de basis over voeding: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen
  • Eet jij gezond?
  • Zo ziet een gezond ontbijt, lunch en diner eruit.

De avonden worden verzorgd door Dominique van Maas (MiDo Personal Gym) en Irene van der Laan (Ontlemmeren).

Over Dominique van Maas

dominic van Maas

Gezond en gelukkig oud worden! Dat staat bij Dominique op nummer één. In het leven van Dominique staan van jongs af aan sporten en aandacht voor gezondheid centraal. Hij is op vroege leeftijd begonnen met schaatsen en heeft deze sport tot zijn 22ste beoefend op hoog niveau. Nadat hij gestopt was met topsport heeft hij zijn carrière vervolgd in de gezondheid & fitness branche. In 2016 is Dominique samen met een compagnon in Velsen Noord het bedrijf MiDo Personal Gym begonnen.  Samen met zijn compagnon heeft Dominique een uniek concept ontwikkeld dat gericht is op een combinatie van training, voeding en leefstijl. Deze bijzondere aanpak van Mido Personal Gym zal ook online beschikbaar komen in de vorm van seminars tegelijk met zelf ontwikkelde webapplicatie. Dit alles met de bedoeling om zo veel mogelijk mensen te bereiken en hen te ondersteunen in behalen van een duurzaam resultaat waar het gaat om eigen vitaliteit en gezondheid.
Meer info: https://midopersonalgym.nl

personal gym

 
Over Irene van der Laan

Irene van der Laan

‘Met energie leven en werken’ dat is waar het om gaat. Een gezonde geest in een gezond lichaam, hoe mooi is dat!

Uit eigen ervaring weet Irene hoe lastig leren & ontwikkelen kan zijn. Maar ook hoe leuk en uitdagend. Ze ontdekte gaandeweg hoe je meer je eigen pad kunt creëren en met je eigen belemmeringen kunt “spelen”. Zo is haar bedrijf Ontlemmeren ontstaan. Als tegenhanger van belemmeren.

Ze heeft haar ervaring omgezet in een ontwikkelformule, waarmee ze al veel mensen verder heeft kunnen helpen. Wat ze vaker terugkrijgt, is dat ze mensen in de kern weet te raken. Dat ze de kracht, maar ook belemmeringen bespreekbaar weet te maken. Hierdoor ontstaat er ruimte en daadwerkelijke beweging om het net even anders te doen.

Tot juni 2019 was Irene bij ING werkzaam bij de HR-afdeling.  Na een jarenlange carrière binnen de bank heeft ze in dat jaar gekozen voor het oprichten van een eigen zelfstandige praktijk gericht op het stimuleren van persoonlijke vitaliteit.

Meer info: https://ontlemmeren.nl/ontlemmer-tijd

Ontlemmeren

 

 

Kosten en Aanmelden

Voor deze drie avondbijeenkomsten rekenen wij een eigen bijdrage van € 30,- per deelnemer.
Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers en de bijeenkomsten vinden daadwerkelijk doorgang bij minimaal 20 deelnemers. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u telkens ongeveer 1 week voorafgaand aan de sessie een e-mailbericht met de link en nadere instructies.

We zien er naar uit u virtueel te treffen op deze (inter-)actieve avondbijeenkomsten!

Commissie VO-ING Digitaal

­