Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 15

VO-ING Digitaal: “Digitaal Vitaal” 23 juni 2021, 20.00-21.30 uur

Van 23 juni 2021 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

VO-ING Digitaal: “Digitaal Vitaal” 23 juni 2021, 20.00-21.30 uur

Het aantal geregistreerde digitale misdrijven neemt toe en regelmatig lezen we over hackers, datalekken en digitale fraude.
Maar hoe zit het nu in elkaar, en wat kunnen we er zelf tegen doen? Als oud-ING-ers denken we natuurlijk allemaal dat we digitaal vitaal zijn maar in de praktijk is het onderwerp continu aan verandering onderhevig en weerbarstiger dan dat wij denken.

Daarom hebben wij (Commissie Sociaal Economische Belangen VO-ING & VO-ING Digitaal) een webinar over digitale vitaliteit georganiseerd.
Dit webinar vormt voor u een online mogelijkheid om uzelf als VO-ING lid te verdiepen in wat er landelijk speelt op het gebied van digitale veiligheid en wat er individueel mogelijk is om vitaal te blijven op digitaal gebied.

Hans de Vries, directeur van ons Nationaal Cyber Security Centrum, gaat in op de nationale inspanningen om onze digitale infrastructuur veilig te houden.
Meer Ahmed, student forensisch ICT aan de Hogeschool Leiden, gaat in op wat een forensisch ICT student leert en wat voor maatregelen wij zelf kunnen nemen om ons zo goed mogelijk te beveiligen in deze digitale wereld.

Het webinar wordt gehouden op woensdag 23 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 50.

­