Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 47

VO-ING Digitaal: : “Over die andere bank” In de keuken van de Voedselbank met Hugo Peters 21 juni, 20.00-21.30 uur

Van 21 juni 2021 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

VO-ING Digitaal: “Over die andere bank”  In de keuken van de Voedselbank met Hugo Peters 21 juni 2021, 20.00-21.30 uur

Wel eens overwogen om na een, wellicht lange, carrière bij ING-bank aan de slag te gaan bij een andere bank? Wat te denken van de Voedselbank? Een bijzondere bankorganisatie met louter vrijwilligers die zich richt op de financieel zwakkeren in onze samenleving? Een aantal oud-ING’ers heeft deze stap gezet. Graag bieden we je de gelegenheid om met een van hen kennis te maken in een virtuele avondbijeenkomst op 21 juni aanstaande. Daarnaast hoor je meer over de bijzondere diensten die de Voedselbank levert op het maatschappelijk vlak.

Hugo PetersDie avond is dan bij ons Hugo Peters te gast. Hugo heeft een rijk ING verleden. Misschien ken je hem vanuit zijn functie als Directeur HR binnen ING Nederland of Nationale Nederlanden. Of wat langer geleden, als Senior Manager Logisiek. Al zijn opgedane kennis en ervaring zet hij nu in bij de Voedselbank. Zijn logistieke en managementervaring, maar ook “handen uit de mouwen-mentaliteit” komen hier goed van pas. Hugo is op vrijwillige basis werkzaam bij de distributie vestiging van de Voedselbank in Amsterdam. Hier worden alle lokale vestigingen van de voedselbanken in Amsterdam en de omliggende regio bediend.

De virtuele bijeenkomst zal een combinatie worden van kennismaken met Hugo en wat de achtergrond is van zijn carrière keuze. Daarnaast krijg je de gelegenheid om een blik te werpen op wat zich op de achtergrond van het functioneren van de Voedselbank afspeelt. Eigenlijk een kijkje in de keuken van de Voedselbank! En mocht je je aangetrokken voelen tot het leveren van vrijwilligers werk met maatschappelijke impact, dan past deze bijeenkomst helemaal om je daar verder op te oriënteren. Hugo laat weten wat de mogelijkheden zijn.

Is jouw interesse gewekt? Meld je aan als een van de deelnemers aan deze virtuele bijeenkomst.
Wacht niet te lang, want ook voor deze bijeenkomst hebben we een maximum van 50 deelnemers gesteld!

­