Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 13

VO-ING Digitaal: dinsdag 11 mei “Pensioenontwikkelingen en actualiteiten”

Van 11 mei 2021 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

VO-ING Digitaal: donderdag 11 mei “Pensioenontwikkelingen en actualiteiten”

In oktober 2020 is VO-ING Digitaal, in goede samenwerking met onze Pensioencommissie, van start gegaan met activiteiten in digitale vorm. De reacties op deze activiteiten waren positief. Daarom zal VO-ING Digitaal in 2021 ook weer een aantal activiteiten en informatieve bijeenkomsten inzake pensioenen aanbieden.
Uit uw reacties blijkt onder meer dat u het op prijs stelt om periodiek langs digitale weg op de hoogte te worden gehouden van pensioenontwikkelingen in onze eigen (ING) pensioenvoorziening als ook in meer algemene zin. Naast allerlei andere bijeenkomsten staan er daarom voor het komend voorjaar twee digitale bijeenkomsten gepland over het onderwerp pensioenen.
Naast het hoge informatieve gehalte van de bijeenkomsten is er het grote voordeel is dat u daarvoor dan niet de deur uit hoeft te gaan. U doet mee via PC/Laptop/Tablet of Mobiel.

Inschrijven
Deze Pensioenbijeenkomsten is op dinsdag 11 mei. De bijeenkomst start om 20.00 uur en zal maximaal 1,5 uur in beslag nemen. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u circa 1 week voorafgaand aan de activiteit een mailbericht met de link en nadere aanmeldinstructies.

“Pensioenontwikkelingen en actualiteiten”
Als vervolg op de eerste reeks pensioenbijeenkomsten “Pensioen en toen?” presenteren wij u nu een tweede reeks met als titel “Pensioenontwikkelingen en actualiteiten”.
Wim Evers, voorzitter van de VO-ING Pensioencommissie zal deze avondbijeenkomsten inhoudelijk voor zijn rekening nemen. In een interactief programma van circa 1 a 1,5 uur wordt zal hij u bijpraten over:

1) Algemene ontwikkelingen in pensioenland
2) Ontwikkelingen bij PFI en CDC-fondsen
3) Het nieuwe pensioenstelsel

 

 

­