Slider
Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 29

VO-ING Digitaal: 1 april 2021 “De feestelijke VO-ING Paas Quiz”

Van 01 april 2021 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

VO-ING Digitaal: 1 april 2021 “De feestelijke VO-ING Paas Quiz”

In december 2020 was er de feestelijke VO-ING Decemberquiz, een eerste succesvolle editie met wetenswaardigheden over zowel VO-ING als ING.
Wellicht behoorde u tot een van de deelnemers!
Als vervolg op deze eerste editie bieden wij u nu de feestelijke VO-ING Paasquiz aan, met vooral veel vragen over de geschiedenis van ING en haar rechtsvoorgangers.
Ook dit wordt een ontspannen quiz waarin u uw kennis en weetjes over wat ons als VO-ING leden aangaat kunt toetsen en mogelijk nog verder kan uitbreiden. En dat natuurlijk in de speelse vorm van een spannende competitie met medeleden van onze vereniging!Pasen1

Strijdt u met uw oud-collega’s mee om de eer en de titel van “VO-ING Paasquizwinnaar 2021”?
Ook als u niet tot winnaars gaat behoren geldt uiteraard het Olympisch motto “meedoen is belangrijker dan winnen”!
Voor de gelukkige winnaars zijn er natuurlijk leuke prijzen te winnen.
Prijzen zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 van de gehele quiz en voor de gelukkig winnaar van de “golden question” aan het eind van de avond!

Quizmaster voor deze avond is wederom de illustere Leienaar Johan den Hartog. Hij zal ons gewiekst door de leerzame vragen heen leiden en natuurlijk de juiste antwoorden prijsgeven!
Voor deze sessie is plaats voor 50 deelnemers dus wees er snel bij en schrijf uzelf nu in. Deelname is ook nu weer gratis!

Als u zich heeft ingeschreven ontvang u circa 1 week voorafgaand aan de quiz een mail met de link naar de meeting en nadere instructies.
U bent van harte welkom en we rekenen ook nu weer op een plezierige quizavond.

Commissie VO-ING Digitaal

­