Slider
Maximaal aantal deelnemers: 25
Nog beschikbare plaatsen: 11

VO-ING Digitaal: 26 november: “In gesprek met de voorzitter”

Van 26 november 2020 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

VO-ING Digitaal: “In gesprek met de voorzitter”

Donderdag 26 november 2020 van 20.00 tot uiterlijk 21.30 uur

Een van de ingrijpende gevolgen van de corona epidemie is dat we allemaal zeer beperkt zijn in het elkaar ontmoeten. Dat brengt risico’s voor isolement en vereenzaming met zich mee. Het zorgt er ook voor dat we als leden van de Vereniging Oud ING het contact met elkaar dreigen te verliezen. Binnen de mogelijkheden die daarbij voorhanden zijn willen we als vereniging een oplossing bieden door het organiseren we online bijeenkomsten met uiteenlopende thema’s. Ongetwijfeld heeft u de uitnodigingen daartoe al eerder hebben gezien en wellicht heeft u ook aan een of meer sessies deel kunnen nemen. In het eerdergenoemde kader van onlinebijeenkomsten hebben we een virtuele avondbijeenkomst georganiseerd waarbij deze keer het gesprek centraal staat met Age Knossen, voorzitter van het bestuur van onze vereniging.

Aan de hand van een aantal actuele thema’s die gerelateerd zijn aan onze vereniging kunt u in gesprek gaan met onze voorzitter. Ieder thema zal telkens kort door hem worden ingeleid en vervolgens is er alle ruimte voor een goed gesprek. Langs die weg kunt u ook een bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van onze vereniging.
Tegelijkertijd is het bij uitstek een goede gelegenheid om nader kennis te maken met Age Knossen in zijn rol als voorzitter van het VO-ING bestuur, waarmee hij onlangs een start heeft gemaakt voor een tweede termijn.

Om deze bijeenkomst zo interactief mogelijk te laten zijn is het aantal deelnemers gemaximeerd op 25.
Dus, als u bent geïnteresseerd, schrijf u dan zo snel mogelijk in voor deze sessie van 26 november aanstaande.
Enkele dagen voorafgaand aan de sessie ontvangt u een mail met nadere instructie en de link naar de meeting.

U bent van harte welkom!

VO-ING Digitaal
Joop Teunissen van Manen
Frank Sukel

­