Maximaal aantal deelnemers: 25
Nog beschikbare plaatsen: 0

VO-ING Digitaal: 10 november - “Het Levenstestament”

Van 10 november 2020 tot 21:30 uur.
Bij Digitaal

U kunt helaas niet meer inschrijven.

De Werkgroep Digitaal nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst met als thema:

“Het Levenstestament”

Notaris Linda van de Oudeweetering zal deze avond voor ons inhoudelijk verzorgen. Zij is gevestigd in Oegstgeest, waar zij de houder is van een notarispraktijk onder haar eigen naam. Evenals eerdere bijeenkomsten met Linda heeft de avond het karakter van een workshop met een combinatie van inhoud en onderlinge interactie.
Als inhoudelijk deskundige zal Linda ons meenemen in mogelijkheden en beperkingen waar we mee rekening hebben te houden als we een keuze willen, kunnen én wellicht ook moeten maken wat betreft het levenstestament

Deze digitale bijeenkomst is op 10 november aanstaande in de avonduren van 20.00 tot uiterlijk 21.30 uur. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden
Om de bijeenkomst effectief te houden willen we het aantal deelnemers beperkt houden met een maximum van 25 deelnemers. Dus weest u er snel bij met aanmelden.
Mocht het nu niet lukken of passen in uw agenda dan zullen zich zeker nieuwe gelegenheden voordoen om bij een van onze bijeenkomsten aanwezig te zijn!

Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u daarvan per mail een bevestiging, circa 1 week voor de sessie ontvang u vervolgens een link naar de betreffende meeting met verdere instructies.

­